top of page
92a238_f73cf90be0714b5786eab8290bea4c7c_

MIHA PERAT

Plesalec, koreograf, inštruktor, učitelj

V 16-letni plesni karieri sem nanizal mnoge uspešne mednarodne in domače rezultate, ter bil dolga leta član slovenske plesne športne reprezentance.

 

Že 25 let, se kot vaditelj in trener 100% posvečam poučevanju mnogim željnih plesa, kot plesalec sem velikokrat sodeloval v raznih projektih, ki so povezani s plesom.

Kot soplesalec Sanje Grohar (Miss Slovenije 2006) in Marjetke Vovk (Marraya) pa sem sodeloval in poučeval zvezde v TV oddaji Spet doma – Zvezde plešejo. Trenutno je za menoj že tretja uspešna plesna sezona v šovu Zvezde plešejo - Strictly Come Dancing na Pop tv.

V prvi sezoni (2017) sva s soplesalko Majo Martino Merljak (igralka) v finalu osvojila tretje mesto, v drugi sezoni sva z Natalijo Gros (plezalka) postala zmagovalca šova Zvezde plešejo 2018. V tretji sezoni (2019) pa sva s Špelo Grošelj (pevka) osvojila tretje mesto in s tem postal trenutno najušpešnejši profesionalni plesalec v oddaji Zvezde plešejo.

Nedvomno bom ob vaši družbi najbolje poskrbel za vaše (prve) plesne korake, 100% in natančno spremljal plesni par tako individualno kot tudi skupinsko in poskrbel, da bodo vaši plesni koraki postali veselje, užitek in sproščenost.

bottom of page